Image Caption
Image Caption
Image Caption

Κατάλογος προϊόντων

Newsletter

*Email:
*Ονοματεπώνυμο:


Σύντομο Ιστορικό

Το 1990 ο Στέφανος Μαυρογιάννης ιδρύει την εμπορική εταιρεία "Στέφανος Μαυρογιάννης & ΣΙΑ Ο.Ε." στην λεωφόρο Αγίου Νικολάου 116 στην περιοχή Ίλιον με αντικείμενο εργασιών όλα τα προϊόντα οικοδομής, από ρευστοποιητές μπετόν, στεγανωτικά θεμελίων, πρόκες, έτοιμους σοφάδες, κόλλες, πλακίδια, χρώματα, μονωτικά και καλύπτοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά έως το τελείωμα ενός σπιτιού.

 

Κατόρθωσε να συγκεντρώσει στο χώρο του προσφέροντας επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα σε χαμηλές τιμές πολλούς επαγγελματίες, τεχνίτες, κατασκευαστές, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, μηχανικούς κτιρίων, κλπ.   

 

Το 1999 μετά τον σεισμό της Αθήνας, λόγω της μεγάλης προηγούμενης εμπειρίας του, απόκτησε την αντιπροσωπεία της εταιρείας SINTECNO S.A. με υλικά ενίσχυσης και αποκατάστασης κτιρίων, εποξειδικές ενέσιμες ρητίνες, ανθρακοκοϋφάσματα, κλπ.

 

Έτσι κατέφθασαν στο κατάστημά μας στατικοί μηχανικοί και τεχνίτες αποκατάστασης από τον σεισμό κτιρίων από όλη την Ελλάδα.

 

Δίνοντας βάση στην εργασία αυτή, εκπαιδεύσαμε και αξιοπο ιήσαμε τεχνίτες και μηχανικούς με σεμινάρια και επί τόπου στα έργα εφαρμογές.

 

Εκείνη τη χρονική στιγμή λόγω της φήμης του εξειδικευμένου καταστήματος ιδρύθηκε το υποκατάστημα της εταιρείας 280 τετραγωνικών μέτρων. δίπλα στο παλιό κατάστημα Ν°118.

 

Ο ιδρυτής κύριος Στέφανος  Μαυρογιάννης δεν επαναπαύεται και συνεργάζεται και με άλλες επώνυμες εταιρείες, εξειδικεύεται περισσότερο και ερχόμενο το 2004 της ολυμπιάδας παρεμβαίνει με υλικά και τεχνογνωσία σε αρκετά κτίρια ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Έκτοτε συνεχίζει να ενημερώνει με εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις στο χώρο της κατοικίας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών του.